Producten
Scan & Solve

Verricht FEM/FEA sterkte analyse binnen Rhino zonder de noodzaak voor meshen van de geometrie. Optimaliseer je ontwerp in een de vroegste fase!

Scan&Solve™ voor Rhino is een plugin van Intact Solutions die volledig automatisch, basale sterkte simulatie van Rhino objecten mogelijk maakt. Anders dan andere FEM/FEA analyse software, vereist Scan&Solve geen preprocessing: meshing, simplificatie, repareren, vertalen, etc.

Scan&Solve™ is gebouwd op basis van gepatenteerde ‘meshfree’ technologie dat ‘eindige elementen analyse (FEA/FEM) bevrijd van de afhankelijheid en beperkingen van het meshen. Een saillant detail van de technologie is de afzonderlijke behandeling en controle van de geometrie t.o.v. het fysiek rekenmodel die naadloos gecombineerd worden tijdens het oplossen van de berekening. De consequenties van deze ongekende flexibiliteit in het omgaan met fouten in de geometrie, kleine details en complexe grenscondities is dat de meeste voordelen van de klassieke sterkte berekening bewaard blijven.

Bij RhinoCentre hebben we Scan&Solve getest. Lees hier meer over in dit blog artikel.

Scan&Solve at RhinoCentre

Software, training, service & support