Producten
Scan & Solve

Verricht FEM/FEA sterkte analyse binnen Rhino zonder de noodzaak voor meshen van de geometrie. Optimaliseer je ontwerp in een de vroegste fase!

Een aantal voordelen van Scan&Solve PRO vergeleken met Scan&Solve 2014:

  • Het instellen van meerdere scenario’s maakt het mogelijk om verschillende belasting-omstandigheden in één simulatie te verwerken.
  • Analyse van meerdere waterdichte geometriën die elkaar alleen maar hoeven te raken. Dit betekent dat een ontwerp uit meerdere losse objecten mag bestaan. In Scan&Solve mag het hele ontwerp uit slechts één object bestaan.
  • Orthotropische materialen zoals hout kunnen geanalyseerd worden.
Scan&Solve Version 2014 Scan&Solve Pro
Licentie type Oneindig geldig 1 Jaar
Free upgrades Nee Ja
Floating licenses Nee Ja (neem contact met ons op)
Commercial license Ja Ja
Educational license Ja Ja
Academic lab license Nee Ja

Vergelijk alle verschillen tussen Scan&Solve 2014 en Scan&Solve PRO.

Lees alles over Scan&Solve op the ontwikkelaar’s website.

Probeer nu gratis Scan&Solve:

Scan&Solve™ voor Rhino is een plugin van Intact Solutions die volledig automatisch, basale sterkte simulatie van Rhino objecten mogelijk maakt. Anders dan andere FEM/FEA analyse software, vereist Scan&Solve geen preprocessing: meshing, simplificatie, repareren, vertalen, etc.

Scan&Solve™ is gebouwd op basis van gepatenteerde ‘meshfree’ technologie dat ‘eindige elementen analyse (FEA/FEM) bevrijd van de afhankelijheid en beperkingen van het meshen. Een saillant detail van de technologie is de afzonderlijke behandeling en controle van de geometrie t.o.v. het fysiek rekenmodel die naadloos gecombineerd worden tijdens het oplossen van de berekening. De consequenties van deze ongekende flexibiliteit in het omgaan met fouten in de geometrie, kleine details en complexe grenscondities is dat de meeste voordelen van de klassieke sterkte berekening bewaard blijven.

Bij RhinoCentre hebben we Scan&Solve getest. Lees hier meer over in dit blog artikel.

Scan&Solve at RhinoCentre

Software, training, service & support