Producten
Flamingo
Silver Watch - Murat BakisMills Summit 35 - Paul FuchsTables - Murat BakisInterior - Scott DavidsonTea Cup - Murat Bakis

Renderen met Flamingo nXt 5 maakt het mogelijk om snel en eenvoudig prachtige semi realistische afbeeldingen van 3D modellen te maken. De Flamingo plugin is volledig in Rhinoceros geïntegreerd.

Flamingo is uitermate geschikt voor diegene die af en toe een mooi plaatje nodig heeft en er niet al teveel tijd in wil steken.

Wil je op het hoogste niveau renderen en er veel meer tijd in stoppen, kijk dan ook eens naar de V-Ray render plugin.

Ga voor alle technische details naar de Flamingo website.

Zie hier vele voorbeelden van visualisaties met Flamingo.

Probeer de evaluatie versie. Beperkingen van de evaluatieversie zijn een beperkte afbeeldingresolutie van 640×480 pixels. Er wordt ook een watermerk in de afbeelding zichtbaar.

RhinoCentre’s klant Cosco Heavy Transport, heeft ons gevraagd om verschillende schepen uit hun vloot te modelleren alsmede render instellingen voor Flamingo goed te zetten. Op deze manier kunnen zij de 3D modellen gebruiken voor het ontwerpen van transport projecten. Ook kan men nu eenvoudig deze schepen renderen voor presentaties. Het detailleringsniveau van het 3D model bepaald in hoge mate het realisme van de afbeelding. Een andere factor is een goede belichting.

Software, training, service & support