Creëer een schip, jacht of offshore installatie

Rhino software is tegenwoordig een standaard in het ontwerp, engineeren en bouw van elk soort drijvend object zoals een schip, jacht, boot of offshore installatie.

Omdat Rhino betaalbaaar is, wordt het bijna altijd gebruikt naast andere engineering software zoals Napa, Ship Contructor, Nupas e.d. Ook zien we dat elk bedrijf Rhino totaal anders gebruikt. Sommigen gebruiken Rhino alleen voor concept ontwerp en anderen doen er hele specifieke engineering klussen mee.

In Nederland wordt Rhino in de meeste scheeps- en jachtwerven gebruikt, maar ook in ontwerp- en engineering bureaus alsmede toeleveranciers van de maritieme industrie gebruiken steeds meer Rhino 3D. Ook wordt Rhino steeds meer gebruikt in het voorbereiden van operaties in het zwaar lading transport en in de offshore industrie.

Voor scheeps- en jachtontwerp is onze filosofie dat Rhino het beste gereedschap is om integraal een 3D concept op te zetten van de romp, opbouw, interieur, conceptconstructie en conceptinstallaties. Hiermee wordt elke ruimte aan een funcite toegekend en worden conflicten al in een vroeg stadium zichtbaar.

RhinoCentre is een autoriteit in de maritieme industrie omdat oprichter Gerard Petersen scheepsontwerper is. Hij gebruikt Rhino sinds 2001 intensief in projecten. Daarmee loopt hij wereldwijd voorop in het toepassen van Rhino. We delen onze kennis met training, consult en andere diensten.

Ook delen we graag gratis kennis via de blog.

 Voorbeelden van klanten van RhinoCentre

RhinoCentre training facts

  • Trainees rate our training with a 9 out of 10, on average
  • More than 500 people received training since 2006
  • More than 120 trainings were offered all over the world
  • RhinoCentre is an authorized training center by McNeel & Associates
  • We develop our own training courses and also offer standard McNeel training
  • Maximum of eight trainees in a training class
  • Use our training laptop for free
  • Trainees receive a certificate after completion of the training